Voor het derde jaar op rij neemt illum urnen deel aan de vakbeurs Funeral@work in de Brabanthal te Leuven.

Funeral@work 2016

Voor het derde jaar op rij neemt illum urnen deel aan de vakbeurs Funeral@work in de Brabanthal te Leuven.

Funeral@Work is het jaarlijkse treffen van alle toeleveranciers uit de begrafenissector in de Brabanthal in Haasrode-Leuven. Het doel van Funeral@Work is de diverse disciplines uit de begrafenisbranche voor te stellen aan begrafenisondernemingen en zaakvoerders van begraafplaatsen, crematoria en mortuaria. Exposanten nemen deel aan de beurs aan democratische prijzen in de kleine, sfeervolle gebouwen van de Brabanthal.

Bezoekers worden verwend met een breed aanbod van producten & diensten en genieten van gratis parking, gratis toegang en een aangename kinderanimatie.

30 & 31januari 2016

www.funeralatwork.be/

Share 

BLOG / NIEUWS

Leonard cohen on deepening family relations
In zijn (werkelijk allerlaatste) persconferentie, ter gelegenheid van zijn album "You want it darker", zegt Leonard Cohen - heel terloops maar zéér direct - wat geluk (en dus ook ongeluk) betekent. Voor de ongeduldige lezer/surfer begint het op 1,52 ...  https://www.youtube.com/watch?v=RB47luV3M8o
Een liefde die niet opgeeft wanneer het wat tegenzit ... Er is niet veel dat nóg meer inspireert dan twee oudjes die er zijn voor elkaar en die nog steeds een lach op elkaars gezicht kunnen toveren. Van dit soort snapshots worden we bij illum warm. We wensen het iedereen dan ook van harte toe.
Het is een periode waarin de rouwende persoon uitgenodigd wordt om naar ‘binnen te keren‘ en zich niet te laten meesleuren door de jachtige tijdsdruk. Rouwen heeft alles met liefde te maken. Het is een periode om jezelf met ‘mildheid‘ te omringen en te laten omringen. Echt rouwen betekent langzaam terug aansluiting...