vooraanstaande overledenen?

Vooraanstaande mensen?

Stel dat de vraag bij u opwelt of er reeds vooraanstaande mensen kozen om zich eeuwig te laten verbinden met de illum urnen?

Dan antwoorden wij heel oprecht en overtuigd “Ja!”

 

Immers elk persoon, elk koppel, elk gezin waarvan illum het vertrouwen kreeg om een zéér belangrijk moment uit hun leven mee symbolisch vorm te mogen geven, is zonder meer een belangrijk persoon.

Net als die mensen trouwens die zich misschien niet in de illum symboliek herkennen.

 

De illum urn ontwierpen we om tegemoet te komen aan een knagend en onvervuld gevoel waarmee wij in het verleden al te vaak geconfronteerd werden.

We bedachten het illum idee om op het ultieme moment - wanneer het spreken soms stokt - met heel weinig woorden, zéér veel te kunnen zeggen.

Daarom willen we - zonder uitzondering - iedereen die illum het vertrouwen schenkt, heel hartelijk bedanken.

We wensen u allen een mooi, sereen en intens liefdevol afscheid en een zachte helende rouwperiode toe. 

Share 

BLOG / NIEUWS

Leonard cohen on deepening family relations
In zijn (werkelijk allerlaatste) persconferentie, ter gelegenheid van zijn album "You want it darker", zegt Leonard Cohen - heel terloops maar zéér direct - wat geluk (en dus ook ongeluk) betekent. Voor de ongeduldige lezer/surfer begint het op 1,52 ...  https://www.youtube.com/watch?v=RB47luV3M8o
Een liefde die niet opgeeft wanneer het wat tegenzit ... Er is niet veel dat nóg meer inspireert dan twee oudjes die er zijn voor elkaar en die nog steeds een lach op elkaars gezicht kunnen toveren. Van dit soort snapshots worden we bij illum warm. We wensen het iedereen dan ook van harte toe.
Het is een periode waarin de rouwende persoon uitgenodigd wordt om naar ‘binnen te keren‘ en zich niet te laten meesleuren door de jachtige tijdsdruk. Rouwen heeft alles met liefde te maken. Het is een periode om jezelf met ‘mildheid‘ te omringen en te laten omringen. Echt rouwen betekent langzaam terug aansluiting...